lördag 2 november 2013

UPPDATE

Brr, sitta på en motoped i en timme, utan hjälm, blååsigt och regn, kändes som man var tillbakas i Finland! :)
Nu sitter vi Finally igen på hotell i Kisii!!! Happy, varma å rena e vii och har nu uthärdat 4 dagar i buschen!
Nu har också John och Dennis anlänt och de e så skönt å ha dem med oss!

Idag ska det bloggas för fulla muggar, kan vara att ja får opp några videor också denna gång och sen ska vi också skype:a hem idag!
Onsdagen var igen en jobbig dag, Lia hade ont i magen igen vi mådde alla lite dåligt och på kvällen kom tårarna farande med ilande fart och vi ville baara hem. Har inte mycket å säga om den dagen igentligen för vi satt mest å tröstade varandra och försökte peppa varnadra!
Tordagen började bra, vi fick hoppa på mopeder och fara till en skola far far away och det piggade opp oss ganska så rejält, dagen som vi trott man sku hamn å släääpa sig igenom blev rikitit bra tillsist och vi avslutade med att spela wolleyfotboll, hoppa hoprep och twist!
Pastorn var lite rädd om bollen vi köpt åt byn så han stod brevid oss och ropade med jämna mällanrum ''soft bolls soft bolls'' detta fann vi att vara lite roligt och barnen stirrade förudrat varje gång vi drog av åt samma visa! 


















Barnen på gården vi bodde på var väldigt trevliga och glada för att få ha oss där, och denna gång fick vi också mera vara i fred och det uppskattades såå vääldans mycket! Man behöver verkligen lite lite privatliv fasst man sitter fast i buschen med mörka främlingar!
Fredagen hade vi vår sista skola! Feelizen på topp då vi sku igen hoppa på mopeder och man visste att då vi kommer hem härifrån så då nii,,iiinga fler skolor! :DD
För första gången här så hade vi lite fredagsfeeliz och på kvällen lärde barnen oss å dansa och vi hade det jättiskoj! Ringde Mor å Far också och ja var sjukt stolt över mig själv då halva samtalet hade gått och ja hade inte börjat gråta men så kom Pappa i luren och då brast det för mig!
Nåjah efter lite mat så blev det bättre och det börjar nog gå bättre sådär allmänt också, maten KAN vara god och nu chockas man inte längre av vissa saker, det märks att man lite börjar komma in i kulturen och de e så skönt!
Annars har vi kunnat sova bra på alla byar vi varit i men ja vet inte vad som felas med detta ställe!! Nååh för det första har vi en tupp som börjar gala 4 om nätterna, kan inte besriva hatet man känner i sig för den tuppen altså, vi har alla hållit tummarna varje gång vi äter mat och hoppas att de e tuppen vi äter men varje mårgon har vi blivit besvikna! KUKKELIKUUUUU
+att tuppen är lite ostämd hela fjäderbollen så det skrålar konstit på samma gång, låter som han har rökt på i några år!
Igår sov jag inte alls eftersom det tog först sjukt länge för mig å få sömn och sen när jag väl sov så drömde jag en mardröm, efter det kunde ja och ville jag inte blunda längre!
Drömde att jag hade fullt av folk runt mig, mörkt å alla trykte ner mig och de tog så ont!
Efter det ville jag inte blunda längre! Såå ja låg vaken och lyssnade på natten, som då bestod mest av ylande hundar!
Lustigt hur vit man ännu känner sig i denna mörk mörka värld! När man ser en vit människa så ropar man, man viftar som bara en vit människa kan och nästan hoppar av i farten för att fråga varifrån människan kommer ifrån! Lusigaste med detta är att jag inte överdriver!
På mera turist ställen så kan man oftare se vitt folk men här ute så finns det som nada noll cero!!
En skola vi var å besökte var dom var som mest gaaalna så hade dom aldrig förr haft vita på besök och det märktes också väääldigt tydligt!

Och nu skype:ar Fanny för fullt med hennes make och sen ska johanna inta plats framför kameran och sen mua! :)

KRAM

3 kommentarer:

  1. Kul att höra från er igen! Ni får lära oss bära vatten på huvudet sen! Nu börjar nedräkningen tills det är dags att åka hem, så passa på att njuta! Kraaaam! <3

    SvaraRadera
  2. Roligt att höra från er igen... Varma kramar till er alla. Sköt om er och åk helst inte motorcykel igen :P / anki

    SvaraRadera
  3. Massor av kramar till er. Älskar er å saknar er massor! <3 Välsignelse!

    SvaraRadera