måndag 4 november 2013

BUSCHEN

Hejsan på er från buschen!
Vi buschbloggar och kommer förhoppningsvis kunna smätta upp några inlägg fasst vi sitter här ute på landet och om inte så lär ni ju märka av det! ;)
Vi har idag varit och besökt en kyrka mitt ute i nån skog, kyrkan hade inget golv, inga väggar bara ett par pinnar fastspikade i träd och torkat gräs på som skydd mot regnet.
Trots allt detta så hade vi hop männsikor som stolt visade oss sin kyrka och allt detta, omgivningen och hela fasaden gjorde att det var sjukt mäktigt känsla. Det är Pastor Sylvestor's kyrka, värdens söötaste kaar altså, så sjukt härlig prick!
DAGENS WC



 Hanna & PAstor Sylvestor



Först hade John ett mäktit tal sen sjöng vi och dom sjöng till oss, Leo undervisade och sen blev vi bjudna på mat till Pastorn .
Maten var kykling som vanligt men vi alla hoppade till när dom lyffte locket, vi vet innerst inne att det är heeela kyklingen man äter då man äter men man förtränger det och tuggar i sig, men denna gång var hela tassen av kyklingen upp i vädret då vi öppnade locket och John lustigkurren ville visa att han kunde visst äta heela foten av den, han gnagade en stund och gav sen upp. Pastor Sylvestor frågade lite skrattande ''why arent you eating your chicken??''
J ''I'ts to hard and its just bones on this part''
''No no let me show you'' Sa han och i en tugga så hade han bitit sönder hela benet och tassen var R.I.P!
Efter måltiden och en vilopaus så fortsatte vi och nu undervisade Hanna och sen tog Dennis över med ett till sjukt mäktigt tal, mitt favoritställe råkade det sig vara!
Haha det är väldigt roligt att nu ha två göbbar med oss i gänget och humorn är på topp hela dagarna, dom piggar opp oss och man får känna sig trygg hela tiden vart man än går!
Det är nu vi verkligen har börjat kunna njuta av allt vad denna kultur har att erbjuda och efter en stund hemma i det gamla vanliga så tror jag att jag till en viss del nog kommer att sakna detta, naturen är obeskrivligt vacker och upplevelserna har man opp till halsen + nu några bett av olika djur som minnesmärken och Fanny har ett fint bränsår från en motoped.
Det är så skönt att inte tänka på hem hela tiden och vi tackar vår Pappa för den saken, visst saknar vi människorna men kom igen, vi är hemma om 19 dagar! Och det går bara neråt!! :)

Böneämne : Fanny har nu haft ont i magen i några dagar och vi ber alla för att det ska bli bra så hon kan också få må bra och njuta av Kenya!

3 kommentarer:

  1. Bra att ni har Dennis och John där med er. Vi ber att ni alla skall få vara friska och speciellt ber vi nu att Fannys mage och brännsår skall bli bra. Ni är i Herrens händer. Jesus säger: "Vad ni ber Fadern om i mitt namn, det skall han ge er" (Joh. 16:23). <3 Anki o Krister

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra från er igen och ni ser så glada ut! :) Det börjar bli tomt här i skolan. Tvåorna är ute på praktik, på fredag åker Bibellinjen till Israel och på måndag är det dags för ettorna att åka iväg till sina praktikplatser. Hoppas att ni alla får vara friska och att Fannys mage och brännsår ska bli bra! Ni vet att ni är med oss i tankar och böner! Ha det gott! :)

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att ni kan börja njuta och ha roligt nu! Jag ber för er och speciellt för att fannys mage skall bli bra. Snart är ni hemma igen...

    SvaraRadera