fredag 15 november 2013

Regniga hälsningar!

Hejsan på er alla! 
Gunilla det låter spännande med besöken och tack för hälsningarna, vi hälsar stort tillbakas till alla som är på Ila och alla i skolan och hoppas ni har det bäst, njuter och trivs i kölden! :)
Natten var kall eftersom jag sov med täcktjuven själv Fanny Anna-Greta ;) hehe men på morgonen var nog allt glömt och förlåtet! ;) och hade en väldans huvudvärk hela natten, mot kvällskvisten nu två kvällar i rad sen smällen med huvdet så har ja fått huvudvärkskrampper , varför vet jag inte men man får hoppas det börjar avta för vi har två tuffa dagar framför oss nu!
Morgonen fick vi sova ut och sen bar det av till stan, har spenderat en sjukt kul och avslappnad dag i staden och de har varit så skönt att bara vara, hittade många fynd och har just fått klart packningen för Nairobi och hem! Sorterat vad man ska lämna hit till barnen osv.
Komiskt med vädret på detta ställe från 30 grader och sol till 20 och regn och blås väder på en kvart! Haha man tänker Afrika som varmt och öken men nej nej, grönt å skönt och till kvällarna kan det ibland bli rejält kallt så lite Finland har vi med oss vart vi än går! :)

 Så ser mina fina underbara armar, ben, mage, midja och hals ut..YEY!
(bara att ja  har mera på benen, ser ut om pesten eller en ny runda vattkoppor!)





Ikväll börjar ''mötet'' här men först imrg börjar undervisningen som vi då ska hålla, det blir långa dagar med barnen och förhoppningsvis får vi också bra väder, regnar det lite lite så blir vägarna omöliga att ge sig ut på, värsta leruppdraget att slippa från ett ställe till ett annat! :)
Annar så lever vi och mår, helt över exited då vi har 9 dagar kvar här nu, njut ni hemma för nu varar inte friden länge till för SNART SNART e vi hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar