tisdag 12 november 2013

Kalasdagen

Dagen nudå, dagen började heeelt perfekt!
John for från morgonen och sökte upp andra hotell eftersom ingen av oss fick någon sömn under natten och han hittade ett sjuuukt bra hotell för bara 8 dollar mera, vi bytte upp oss rejält och har nu wifi, pool och värsta lyxhotellet! Kan säga fast vi alla tyvärr inte trivs så vi lever loppan och tar ut allt eftersom det imrg igen bör av ut i det vilda, vi hade idag våran lediga dag och då tycker jag man kan lyxa till det utan att känna sig dålig! :) 
Vi for till hotellet på lunch och sen tog Timothy oss ut på stan, wihuuu vi såg Musngus! Och så for vi ut med en båt och kollade på flodhästar vilket va mäktigt, vi var på Lake Viktoria som är en av världens största floder! Det känndes som man var hemma, solen gassade och vågorna va så sköna att gumppa på i. Sen bar det vidare och vi köpte smycken och såklart CHOKLAD! ;)
Den eviga ''huppari jakten med KEnya text på'' fortsatte utan några vidare resultat, tror vi måste snällt bara vänta tills vi kommer till Nairobi och fara till ett mera turistställe, dock är dom nog vanare med turister här än ställen vi tidigare har varit på för vi hade inte alls lika många som ropade och stirrade idag, bara enstaka ensamma gamla gubbar som tyckte vi såg häftiga ut!
Sen kom vi hem till hotellet, använde flitigt Wifi och slet oss efter en stund loss för att gå å slänga oss i poolen! VILKER KÄNSLA!!!!! HAr inte varit med om liknande, första gången ja har kännt mig så polerad från topp till tå sen vi kom hit och de e sjukt skönt!!
Ligger just nu i säng men en vacker sänghimmel som always och Fanny å Hanna har just skype:at klart för idag och så även jag.
Vi har använt nätet så sjukt flitigt och känslan att få via telefon logga in på instagram och fb,,OBESKRIVLIGT! 
Ikväll har vi också varit ut och äta med en Ari som är från Finland som bor här och har bott här i 5 år, han är ocksp misionär och det var roligt att få träffa en vit och finlänsk person! :)
Som ni ser och läser så har vi haft en som Dennis skulle säga och har sakt ''En välförtjänt lugn och lyxig dag''  Tycker att vi alla förtjänade lite lyxpyx och det har faktist varit så härligt att bara vara och få vara lite ompysslad och bara prata med alla där hemma och bara ,,bara ,,njuta och sakna! :)
Det har nu från att ha varit en rivande saknad som varit i kroppen så nu tror ja de har farit till den nyttiga saknaden, tror vi alla måste få sakna folk man älskar ibland och just nu så fasst mina kompanjoner inte riktit håller med till hundra så tror ja faktist detta är nyttigt just nu, att bara få sakna! :) Ooooch känslan att sen bara få krama om alla efterlängtade troll man är hemma efter denna evighet borta,,,ujjh va he ska kramas!
 Bilderna är från den gångna veckan ute i buschen!







 ALLLAA ville ta avsked när vi skulle lämna en kyrka uppe i bergen,även denna lilla tös!


 Så vacker syn så de värker i mina ögon,,ahh!



























 Bildkvaliten är inte alltid den bästa men enligt mig bra för att vara tagen med telefjongen! :)
Nu säger jag Anna-Li Emilia Snellman Nattinatti på er alla och hoppas ni har det bra och ta hand om er och allt dedär! :)

KRAAAAAAAM FRÅN OSS!!


1 kommentar: