måndag 18 november 2013

Kagamega,,tillbakas i musstugan

Hej på er! 
Skype:ar med bästa Rebecca Linnea Sund just nu och vi vill här säga igen och igen och igen!
GRATTIIS BÄSTA UNDERBARA VÄN!
Saknar dig så mycket och de e sjukt tråkit att int få vara där just nu på din dag men snart får vi komma hem å fira dig på riktit! :)



 Dagen nudå, vi startade imorse för att åka hit till Kakamega!
Vi satt i bilen i vad som värkade en evighet eftersom vägarna här gör det till en bumpy ride dvs. int så bekvämt!
Efter ett par timmar i bilen så tog vi lunchpaus mitt ute i ingenstans och lite rädd var man att äta maten för stället var lite mysko, och eftersom jag inte kan äta tomat så har det nu hänt sig flera gånger att dom har kommit ut med vad vi beställt MEN det har varit dränkt i tomater,,sen har ja fått vänta i en halvtimme till på mat som sen smakade fruktansvärt illa! Tydligen så kan dom inte laga mat utan tomat för allt e bara så sjukt torrt och osmakligt ,,uhh finner inga ord!

 Gatupojke som samlade ihop mat för dagen från marken!






 Sen besökte vi en kyrka, emm vet inte vad ja ska säga.
Dom är kristna men dom tror typ på att dom kan hela olika ting och dom håller helig ande typ sjukt viktig, sen pratar dom också i tungotal osv.
Det var de mest obehagligaste jag varit med om, kände mig väldigt obekväm med hela situationen och de var läskit på något sätt, visst det är människor men när man vet som va dom gör s¨å brr,,ja vet int, ja trivsta nog bara int alls med det men bättre blev det när John predikade!
Vi ska imrg till samma ställe så vi håller tummarna att det ska gå bra när vi ska för sista gången undervisa barnen, dock får vi alla vara tillsammans hela dagen så de e sjukt skönt, trivs mycket bättre när vi alla är tillsammans och man känner sig mycket tryggare!
Jaa ni hörde rätt!! Vi ska undervisa för SISTA GÅNGEN, räknade våra lediga dagar vi haft och sammanlagt e det sex dagar som vi har varit helt lediga, helt sjukt och med tanke på det så förtjänar vi nu lite ledigt i Afrika! :)
Vi har på torsdagen nå besök i slummen i Nairobi å se på nå kyrkor men det ska mest bli intressant så det ser vi istället fram emot! :)
Jau så på onsdagen är det Nairobi som gäller,,,feelizen är greaaaat!!! :))
 

 Dennis hittade en korköppnare som han gillade! :)
Myys!


Jaa det var lite från idag och lite vad som är på kommande, nu ska jag fara å sitta med mitt underbara TEAM och bara så ni vet så är dom alla bara  för bäst! :) Dennis ville att vi ska minnas honom så han köpte tröjjor åt oss idag som vi fick i present, så söött men hur kan dessa våra favorit fabbosarna någonsin tro att vi kan glömma dem! :)
 Min e blå och det står Afrika på dem och med fransar och kulor, Love it! :) Riktit Afrika Style!

Hoppas nu bara på det bästa inför imrg och inga fler bett inatt och att vi ska få ha roligt med barnen. :)
Bor nu i mus stugan igen så husmusen säger också hej!

Nu ska ja sluta svamla! 
KRAAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar