fredag 15 november 2013

DunderKväll

BLIXT OCH DUNDER hälsningar!
Har nyss kommit från kyrkan och ska snart krypa kojs!
Eftersom leran gjorde det omöjligt att komma fram så slapp vi senare än tänkt till kyrkan idag, det blev en kort kvällvisit istället vilket inte gjorde så mycket för våran del, vi var så trötta och mitt huvud har varit grumligt hela dagen och vill få sömn före det västa värken bryter ut!
Känslan att gå in i den kyrkan ikväll,,,obeskrivlig! Dom sjöng så mäktigt och min puls var på 180!
När dom sjunger här i Kenya i kyrkan, sorligt men det kan inte mäta sig med hemma, känslan dom får in i sången går inte med ord beskriva och man blir bara så lyckligt av allt!
Hela atmosfären fick mig å glömma mitt huvud för en stund och att se kända ansikten stråla och vinka i publiken alla jublade och glädjen fullde upp hela kyrkan, och det var en stor kyrka också och i TEGEL! :D Ni tänker,,hah wow altså men vi säger WOW ALTSÅ!
Den var största och mest i skik vi hittills har sett en kyrka här och de flesta är av lera.
Brr är inte annars rädd åskan å blixten men nu, regnet smattrar mot plåttaket och det dundrar något vaaaaansinnit! Regnet är så tät så vår färd från bilen till dörren i huset var redan så man blev våt!
Afrika style..yeah!
Nåjah i alla fall nudå, vi är lite spända inför imrg, inte nervösa men vi har en så sjuuukt lång dag och fullproppad med undervisning! Från  9 på morgonen till halv 11 på kvällen ska vi vara aktiva!
MEN dom som är här för mötet nudå
1- dom har ingenstans att sova så vissa sover i kyrkan på bara golvet.
2- Dom sjunger långt in på natten.
3- Dom börjar från 5 på morgonen med predikan!!





 Bästa gonatthälsningar man hittills fått, värsta avskedsfesten!



Hujja, ingentligen ska vi inte alls klaga, dock är dom vana med sena kvällar och tidiga mornar här men ibland fattar ja inte hur dom hålls å stå på två ben altså + då dom jobbar med något så arbetar dom rööva av sig,,ursäkta språket men ja är så trött å just nu arg,,och rädd...rev just i misstag sönder min one-piece och ja e seriöst rädd för dundret just nu, det var så högt ljud just så ja slängde datorn å sprang ut till de andra, dom då igen gapskrattade åt min reaktion och min sönder rivna one-piece som fick ett stort hål i sig på grund av en ful metallgrej som sticker ut från dörren, hatar den grejen för har nu också tre olika ärr från den metallgrejen då man har haft lite bråttom ut,,nåjah allt får ja ta som ett minne,,YEY!
Nåjah nog ska det väl gå bra imoron, papi e ju mee! ;)

KRAM på er alla och ha en sjukt bra fredagskväll, njut riktit vi ABC och hade gött! :)



Ester och Jonna - Haha nåå vi saknar er å, själv försöker ja hinna med att skriva ner allt vi ser och hör men faktum att du knappt hänger med så har ja väl lyckast rätt bra ändå eller hur! ;)) De e nog bara jag som skriver, frågar ibland om hjälp vad ja ska skriva om men annars så ede nog mina fingrar som flyger över tangentterna! ;) Vi ska till skolan på tisdag men annars så är vi nog hemma, ska jobba med slutarbete och presentation av allt detta OCH vi har no som sakna hem så grömt så ja tror vi kmr å bo ganska så mkt hemma nu i början! ;)
KRamar!

1 kommentar:

  1. :D jaa oj he tänkt ja ju int på.. Klart ni ska bo hejm ;) miss you Anna-Li du e dukti att skriv. /Ester

    SvaraRadera