torsdag 14 november 2013

Undervisning

Gåmorgon på er!
Morgonen började med att vi alla fick ta en klass på var och undervisa, det gick bra men min tolk var värdelös, han hade samma ton hela lektionen igenom och armarna i kors OCH blicken ner i golver hela lektionen, man ska ha tur om man får en bra tolk altså! Efter lektionen så for vi till vår del av skolhuset och satte oss ner för att vila, SUPRICE ni ska undervisa igen. Så jag och Fanny beslöt oss för att ta en klass ihop och vi hade en mycket bättre tolk i den klassen och barnen här är bara för sööta!
Nu väntar vi på föräldrar som ska komma hit och så ska Dennis predika och vi ska undervisa barnen igen, SEN ska vi äta met och fara vidare till Kitale! Ska bli så sjukt skönt att få komma till barnhemmet och där känner man alla från förr och vi har saknat stället! :)
Det kan faktist vara skönt att sitta i en bil och bara ta det lugnt och bara bara sitta! Vårt team är underbar att resa med och vi känner varandra nu så bra så man vet hur alla funkar, vi har så roligt tillsammans och varje dag är ett nöje för man vet vem man spenderar dagen med! :)
Dränkte mig full ,apselut full av myggspray och mot insekter igårkväll, ja täkte ansiktet och halsen ,benen och armarna!
Vaknade med 13 nya bett på bara halsen,,great!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar