tisdag 19 november 2013

INTE malaria

Vi for alla iväg och vi släppte av John, Dennis och Leo vid kyrkan vi vägrade imorse att skilja på oss och dit en av oss far följer vi två andra efter utan tvekan!
Dom förstod och skrattade lite åt oss men e vi systrar så e vi + så fick vi ju Timothy med oss och när han är med så är vi mer än trygga! :)
Vi stannade sen vid ett ''fösta hjälp center'' typ och dom tog blodprov och kom fram till att det var INTE malaria!! Hon hade något med magen och fick tabletter för den, gissar starkt på kyklingen vi åt igår eftersom vi alla mådde konstit efter den.
Hanna mår nu helt okey och vi är nu i skolan och ska vara här största delen av dagen för att vila, vi vill att hon ska få vara frisk då vi imrg ska resa så långt. Lite varm är hon ennu och trött men vi ska snart tvinga ner henne i säng så hon får vila upp sig, tillsammans klarar vi detta! :)
Och eftersom vi alla kände oss väldigt otrygga igår i kyrkan så har vi inget emot att vila upp oss här idag!


 Ska nu försöka få ätit något och sen vila vila och mera vila!
Om det är något ni vill be för så är det nog bara att vi ska få vara friska nu när vi har så lite kvar, vi har idag 5 dagar kvar i Afrika och vill kunna njuta av varje ögonblick! :)

KRAM

2 kommentarer:

  1. skönt att höra! krya på dej johanna! Kram/julia

    SvaraRadera
  2. Tack och lov att det inte var malaria! Hoppas att ni får ha hälsan och kan njuta av de dagar som återstår av er spännande resa! Vi ses snart tjejer! Kraaaam! :)

    SvaraRadera