tisdag 5 november 2013

begravning och giftemål

Hej igen på er alla!
Tack för alla böner, Fanny har idag mått mycket bättre!
Har idag fått vara med om det ena och det andra, började med ett kyrkobesök ute i ingenstans i bergen, sjukt mäktigt var det och vacker utsikt över Kisii! :)
Sen var vi bjudna på en begravning, John predikade och vi andra satt mest bara och titta, dom ville också att vi skulle fara å be för kroppen och ja kan inte beskriva känslan å se en död ung man som man aldrig kännt å inte äns vet namnet på, obehaglit är bara förnamnet. Det gick bra ändå och det snurrade inte så värst länge i skallen, allt var så nytt och intressant så man satt mestå bara iaktog allt folk. Här har dom heldagsbegravningar och tiden då dom ska lägga kroppen i vila är räknat till två inatt,,men då vi var där så var dom ver 20 minuter efter i tiden sååå som tur va vi int där hela!
Ikväll har vi suttit med barnen här och sjungit och bara umgåst, nu vill man inte lämna barnen här! Sku kunna vira in dem alla och ta hem dem, det märkt så bra att uppmärksamheten dom får betyder så himla mycket för dem, när dom sätter sig i famnen och bara slappnar av och somnar i en vaggande famn, en trygg famn, den stunden då man märker att barnet sover stilla, suttar på tummen och ler i sömnen, DÅ vill man frysa tiden och bara låt den vara!
Barnen är underbara och det är så ledsamt att veta hur mycket kärlek dom behöver när dom inte får tillräkligt heller.
Vi har en ''bror'' på detta ställe också, han e ,,speciell, ikväll har han frågat mig om inte jag kan stanna här for ever and ever och om ja vill sponsra hans sjungande med pengar till att spela in en skiva,, och Fanny känner han på sig att han ska gifta sig med. Haha utan ord blir man och han e annars en sjukt shysst kille men efter det där såå,,ja ska ja int flytt ti Kenya?! xD
Imrg bör det av till Kisii så är vi lediga på torsdag vilket ska bli så himla skööönt, vi ska njut ti tuuusen å soool å bara vara!! :D

Med andra ord så kommer det ett inlägg imrg ,, MED BILDER!!

KRAAAAAAM! daton slår annos sku ja kuna skriv en novell åt är men ni får håll ti godo! :)

2 kommentarer:

  1. Kraaam!!! Tack för att ni delar med er! <3

    SvaraRadera
  2. Vad bra att magen är bättre ! Må nu så bra allihopa resten av tiden där :) KRAM! <3<3<3 /Anki





    SvaraRadera