torsdag 21 november 2013

sorryyy..

Sorry för den dåliga uppdateringen!
Mådde dåligt hela gårdagen och vi satt i en bil i 11 timmar!
Löjligt hur dålig tidsräkning dom har i detta land, dom sa att det tar 6 timmar och slutade med det dubbla, man ska altid lägga tiden i gånger tre så får man den rätta tiden.
Det var Fannys tur förra natten,,började med feber och slutade i att hon spydde, hon har idag mått lite blandade känslor, har själv också varit spyfärdig hela dagen och har haft sjuk mage.
Safari piggade upp oss lite mera och det var helt sjukt mäktigt!
Såg bla. Sebror, lejon (vilken jag hitta, löjligt stolt! ), giraffer, apor, noshörningar och mååånga ja int änns vet namnet på! Det var en mäktig upplevelse och ska man titta på djur så ska man verkligen besöka dem i deras natur och deras "hem", zoon förstör hela grejen med djur och fattar helt klart vaför dom är lite smått deprimerande hela högen!
Nåjah efter safari så for vi till hotellet var John och Dennis bor nu och dom hade pool och annat lyx som vi får testa på imrg å de ska bli så fruktelis skönt! :)
Efter ett par timmar på hotellet så for vi till slummen för att göra ett sista kyrkobesök för denna missinosresa! Det gick bra och kyrkan var lika stor som mitt rum hemma (skojar int) kan vara att dt var mindre faktist, de va runt 15 pers och Dennis hade en predikan!
Det var konstigt att vara där, man trodde att man skulle reagera så annorlunda på att se så sjukt fattigt folk som bor på en kvadrat och plåt runt den ysliga kvadraten! Ja trodde ja sku tyo gråta och bli helt mysko men man e bara ..paff på nå sätt! Nästan så man inte har ngn känsla i sig heller allt blir bara så konstigt och man blir obekväm med allt!
Efter slummen så for vi tillbakas till hotellet för en sista måltid med hela jenkki! Det var väldigt trevligt och kommer att sakna detta nå vaansinnit då man kommer hem, tänk vilka umderbara människor det finns! :)
Orkar inte skriva mera eftersom ja bloggar via telefon, lovar att de kmr bilder imrg och många!!
Har bara inte mått så bra så då försvinner också allt orkan med att skriva!

Kram på er och be snälla för att vi ska få vara friska nu rästen av denna resa! :)
Ses snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar