tisdag 29 oktober 2013

Sista goodbye

Vi har använt upp allt nät på nätstickan så fliitigt som 10 euro på en kväll så inget skype ikväll.
Vi hörs på lördag istället alla som hade menat skype:a me oss ikväll, ska fara å köpa en nätsticka med premium istället imrg så vi inte behöver fylla på hela tiden, kom fram till att det länar sig tillsist, smartbockar! ;) Annars så har vi bara slappat idag och mest inget annat, kollat på en film som omväxling ikväll och funderar nu på om vi ska gå å finna nå mat eller inte + packar ner det sista inför morgondagens utfärd i det vilda. :)
Har fått kläder tillbakas från tvätteriet och dom är så rena å lena så man vill inte packa ner dom igen för man vet hur dom ser ut efter några dagar ute i leran, nåjah Mamma tvättar då vi kommer hem igen,, meen denna gång då ja kommer hem så tror ja att ja hjälper till i fortsättningen, bara så du vet mamsen !! ;)
Mindre trevligt.
En spindel har bitit mig på foten å de sviiiideeer!! och reagerar också på något här men ja vet inte vad, har utslag lite här och där och dom då igen kliar som dom skulle få betalt för minuten!
Vet inte vad det är men men nåjah ja lever ju iaf. :)
Pappa har verkligen varit med oss dom senaste dagarna och det är så roligt å skönt när man känner av det, vi sitter tillsammans varje kväll och kollar upp bibelställen och ber, man sover så mycket tryggare efter och hittills så har allt det vi bekymrat oss över på något vis bara rett upp sig!
Tack alla som ber för oss och ni ska veta att det hjälper väldigt mycket, han hör och han gör! :)

''He känns riktit braa nu'' // Fanny
''Fasst he tri vikona så känns i som vi snart kmr hejm, vejt int va ja ska sej elr hu ja ska sej men joo,,,men entå ere så läng'' //Hanna

Haha fråga efter nå kommentarer eller hälsningar till folket hemma! ;)
Ni ska veta att vi är hemma en sväng om nätterna alla tre och bamsekramar ihjäl er alla flera gånger om dygnet, dagdrömmer som aldrig förr på detta ställe men då stunderna kommer å man kan njuta av denna fantastiska värld så är det uuunderbart!
Afrika är ett fint land och så grönt och orört på något sätt, fridfullt och härligt,,,ooch söta hundar som sjunger åt oss om kvällarna har vi också! VACKEERT! Värsta beethooven!
som sakt så saknar vi er alla väääldans mycket men tillsammans så klarar vi oss och tar en dag i taget. :)

Together
Everyone
Acievies
More

KRAM ,hörs på lördag! :)




1 kommentar:

  1. Hej Anna-Li, Fanny och Johanna!
    Äntligen får jag skriva till er (det har bara kråta då jag skulle sända iväg min kommentar)! Och tacka! Jag tycker att det är spå intressant att läsa om era äventyr. För att inte tala om alla fina bilder ni lägger ut. Så, tack för att ni gör det. Fint att ni har det bra och att ni får uppleva så mycket...nya människokontakter...andra kulturer...hemlängtan... Önskar och ber att ni skall få ha det bra i fortsättningen också!!!

    Här är det novemberruggigt!! Brrrr!!! Puss och kram duktiga ni!! Vivan

    SvaraRadera