söndag 6 oktober 2013

Sista helgen hemma

Det var med blandade känslor jag kom hem ikväll, har varit väl medveten om att det är vår sista helg hemma nu och det är med spänning jag börjar denna vecka!
Kan nu heller inte sova och det förklarar den sena bloggningen, man blir bara så glad å sprallig då man tänker på vad som ska ske snart och de börjar bli så läskit verkligt,,,gaah de som 5 dagar kvar!! :D
På samma gång är det rätt jobbit om man tänker på saknaden man kommer känna, tror när man väl är där så kommer det gå allt för snabbt och tiden kommer att susa iväg, och man kommer inte ha tid med att sakna någon, på ett ögonblick är vi hemma igen. VIPS!
De e nu tiden före som e rätt jobbig för att vara helt ärlig, när man inte vet vad som väntar där och inte heller vad som väntar här när man väl kommer hem igen.
Har iaf haft en sjukt roligt helg ,bara helt enkelt bäst! Fått vara med vänner hela helgen och bara haft roligt och tagit de lugnt!
Färdig planerad avskedsdag har man också så nog går det bra, kommer å vara ett känslovrak hela kvällen men det är en helt annan historia, vi börjar med måndagen så ser vi vad som sker! :)
Nu ökar detta eviga bloggandet och inläggen bara susar upp på väggen så läs så mycket ni orkar och så ser vi hur länge ni hinner med! 

Kram på er och hoppas ni får en jätte bra arbetsvecka! :)

God Bless

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar