söndag 13 oktober 2013

Afrika

 Nu är vi framme i Nairobi!!
Äääntligen, det blev och var en lång och kall natt vid Paris men vi hittade nog rätt tillsist och flyget gick bra.
 Vi hade ett stort plan och de var rätt bekvämt endå, men nog äre skönt å vara framme!!!

Andra konstiga räsenärer vi sett är bland annat ,vi hade en kaar i flyge som satt helt spontant å läste tidningen då dök en bild av Tarja Halonen dök upp och han tog tag och kysste tidningen...och vi som var sjukt trötta drog av totaallt! Löjligt kul när man är trötter!








På väg från flyget så fick vi lära oss lite swahili och nou evi braa, di fata nästan va vi sa tå vi upprepa san då vi anlände hit!
Just när vi kom hit till dehär huset blev vi stannade av polisen (typiskt) och dom va helt full och ville typ bara ha pengar, lite annat än Finland detta!
Annars så huset är ,,ja va ska man säga, väggar och golv finns och sen lite tak här å där, dom har haft nå sorts läcka av nå slag så taket är borta vid vissa ställen, meen vi fick höra att vi har nog de bättre här än vad som väntar vi andra ställen så de väl bara att bita ihop och fliiinet på! :))


 Sådär ser detta ut just nu i alla fall men det duger bra åt oss, jag är nöjd så länge spindlarna håller sig på avstånd. ;)
Vi har internet imrg ennu sen så vet jag inte hur det blir med nätet eller el så ja, men ett inlägg ska vi nog försöka hinna smätta upp imrg ennu då vi har varit in till stan ett varv och utforska och bilder förståss! :)

Gonaatt alla och tusen tack för alla böner och lyckoönskningar som vi får från alla håll! :)

Kram från AFRIKA! :))

Quaheri


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar