lördag 5 oktober 2013

Nenenerrvööös

Denna tjej börjar vara lite nerererevöös!
Om en vecka sitter vi i Helsingfors och väntar på att planet ska lyfta, helt sjukt hur snabbt det har gått!
Känns som igår vi bara satt och disskuterade saken,,nu räknar man minuterna!

Var igentligen ledig igår men dom bad oss från skolan att vi skulle komma till 10 ändå ,till andakten.
Då vi kom dit så var andakten åt oss, alla skrev en egen bön som dom sen lade i en bönesäck som vi får ta med oss till Kenya, en bön och ett stärkande ord för varje dag, och så vi skulle minnas alla här hemma och att dom tänker på oss.
Det var väldigt rörande och efteråt var det kramar och gråt.
Känns konstigt, man ska vara borta i bara 6 v. från folk man känner och älskar men ändå det känns som en kort evighet tills man kommer hem igen, men men hem ska vi och förhoppningsvis med mycket att berätta och dela vidare. :)
Dessa kommande dagarna så bestämde vi oss med tjejerna att vi bara ska ''hänga'' de sista dagarna, bara ta det lugnt och umgås och hitta på bus å skoj, de vad vi e bäst på helt enkelt! ;)
Har tre dagar skola nästa vecka och de rätt så skönt för man har ändå tillräkligt och göra här hemma, nr 1 är att ja ska försöka hitta mitt pass som tydligen skaffade sig ett par racerben inatt..
Ska också å köpa det sista och packa extra väskan med leksaker och gåvor men de ganska svårt att veta vad man ska ha med och fast man har packa hejla halva hejmani så känns de som man har hälften på vift ennu.
Nåjah nog ska vi få saker och ting i ordning och hjälp får man från alla håll.

Det var malaria dags igår igen,,med så mycket saker och mediciner man har i kroppen för tillfället så känns det inte som mig själv längre, lite yr i bollen konstant och trött mest hela tiden,, men man har alltid folk som piggar opp och fick nog mer energi inatt för ja fick äntligen en paus från lustiga drömmarna,hoppas på att mina kompanjoner också har fått sova ut . :)
Trots medicinerna, drömmar, och lite andra motgångar så är vi alla tre ännu säkra, vi håller oss modiga, humöret på topp och tillsammans så är vi starka!!


Tack för era böner! 
God Bless




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar