tisdag 15 oktober 2013

Jumbo!
Efter en sjukt lång dag i en hoppetossa buss så sitter vi nu i bushen,,bokstavligen!
Lera lera och mera lera, barn barn och mera barn och dom e sjukt härliga!
Om ngn tycker att vi kör villt i Finland ..HAHAHA dom e ju heeelt galna häär ! Ingen skillnad hur brant, sned eller gumppig väg, gasen i botten bara hejhå här kmr vi, jag som annars har svårt att sitta på om vintrarna med folk så det var,,jaa sannerligen en upplevelse i sig!
Annars så gick det rätt bra, det tog 8 timmar från Nairobi till Kitale så med fönstrena på vid gavel så gick det nog bra för oss, vi stannade en gång 15 minuter och en gång kanske 5 minuter .

Det är nog inte ofta det rörs vitt folk här omkring, som alla stirrar och hälsar och flinar och gapar när dom ser en, barnen ropar och tjoar! :)
Nu är vi framme i första byn, alla barnen och folk kom springande och hälsade stort och vi gick omkring och fotade lite och dom ville förståss vara på bild och sen se bilden var också stort! :)
Känns lite konstigt att vara framme, det är lite som vi tänkt oss men ändå såå annorlunda, vi ska imrg undervisa i två timmar allt som allt så vi har inte mycket på shemat vilket på samma gång är skönt, att starta lugnt! :)

Vi hörs! :)
Kram på er alla och ni är nog saknade ! :)





 Rääääddd elr naa? NÄÄÄH Tummen upp säger Fanny!



2 kommentarer:

  1. Oj va ni får vara med! Ta vara på alla upplevelser och lycka till än en gång med ert uppdrag! ber för er.
    syns snart, Kram /julia

    SvaraRadera