torsdag 24 oktober 2013

Upp och ner igen!

Jambo everybody!
Här sitter en glad tjej som nu är helt utan smärta i magen,, Tack Gud!
Dagen har sannerligen innehållit händelser med många upp och många ner steg!
Dagen började med att vi släpa upp oss runt 6 imrose för att få se en äkta soluppgång,,MÄKTIIIT! Sjukt vackert landskap vi får vara i ändå!
Sen for vi tillbakas i säng och sov ett par timmar till, runt 9 
packade vi in oss i bilen och startade vår färd mot Kisii!
Före vi for så samlades aaaalla barnen på skolan för att skika med hälsningar till Finland och säga adjö! :)
 Hade en jääätti varm dag idag men med fönsterna på vid gavel så gick det nog ändå rätt bra! Lite över halva vägen så fick vi punka och när vi skulle byta till reservdäcket så var det för lite luft i den, under tiden så samlades barn och stod vi sidan av vägen och nyfiket, inspirerande och med lite rädsla stod dom och iaktog oss vita varelser som stod uttorkade och försökte hålla minerna uppe! Leona gorde det hon gör bäst och samlade barnen och visade hur man gör grodor av pappaer och vi hjälpte till. Under tiden det hände så kom en kille och tog bårda ringarna och for med moppen och fyllde på luft i båda ringarna, han kom tillbakas och for sedan iväg igen. När väl ringen var på, vi hade klart undervisat om grodor så hoppade vi i bilen för att fortsätta vår färd,,dåå upptäkte Leona att hennes telefon var borta poissa!
Timothy var hundra på att det var killen som hade kommit för att hjälpa med ringarna som hade sett chansen och tagit den, vi ilade iväg efter killen och kom ifatt! Vi tjejer fick snällt sitta och vänta i någon by nånstans i något ingemansland så länge Pastorn ville komma till botten med saken!
Ett av barnen hade sett vem som hade tagit telefonen och dom fick tag på tjuvens två bästa kamrater och hans föräldrar så nu sitter kamraterna i finkan tills telefonen eller pengarna är tillbakas!
Känns lite brutal hela situationen men vi kan inget göra just nu.
När vi väl kom till hotellet så for vi med det samma och beställde mat och Leona och Timothy fo och söka efter en penga automat, vi satt, vi åt, vi vänta å vi vänta å vi vänta!
Satt på spikar efter en halvtimme och nålar när timmen hade gått, van skåååne e di!
En ambulans for förbi hotellet i rasande fart och i samma rasande fart så vandrade tankarna iväg och vi började fundera på vad som kanske hade skett!
Vi satt å vänta å vänta å vänta lite till sen vänta vi lite mer och sen lite mera!
Efter ca. Två timmar av vankande, bankande och myror i brallan så svänge ÄNTLIGEN en kännd vit bil in på hotellparkeringen, som tröst kom Timothy med oss och köpa chocklad!
Sjukt häftit att vandra runt i ett supermarket, haha låter lite vierd men när man är med någon man känner sig trygg med så känns det bra att få komma ut i civilisationen lite och vara lite normal av sig,,normal och normal sku igentligen måst sktiv ''jo ja vejt ja e vit'' i panno !
Komiskt hu mkt folk stirrar, man känner sig som värsta Sauli Niinistö! ;)
Skämt åsiido så har vi haft en underbar dag trots allt och vi mår alla bra! Dagalisto e laga tills vi kmr hejm å neti har vi använd liti fö fliitigt så vi måst fyll på me näti rej imrg!
Annaos så gar känslo int ti beskriv att få sta i en dusch och känna rent vatten spola bort lite av leran som satt sig på och att få se sig i en spegel är också något som är nytt för dagen och veckan! :)
Hämskadis saker s¨å man kan si ut, nåjah va kan man och int ork man bry se jär hlr!
Imrg sticker vi igen ut i buschen och ska vara där i tre dagar, tre dagar och två timmar (ingen el) data dvs bilder kommer senare och de kommande inläggen sker med bara text, tar så sjukt länge å få upp en fjuttig bild! Kanske får vi inklämmd en bild men vi får se! :)



 Hotellet med bäkvääääma sängar! :)
 Fin i know
 Tagggaaaaa!!

 HALLELUUJA MOMENT!


 Ute i ingemansland

Barnen! :)

Puss och Kram!! Kanske det kommer ett kort inlägg imrg före buschen också, vi får se! :)

Quaheri och tusen tack igen för alla fina kommentarer och böner! :)


2 kommentarer:

  1. Vilka innehållsrika dagar ni har! Tack för att ni orkar dela med er, det betyder mycket för oss att vi får ta del av era bilder och berättelser! Hoppas att det är lugnt och fint i bushen! <3

    SvaraRadera
  2. Va heftit ni har i! He ir ba matn ja int ir na aavånsjuk på :)

    SvaraRadera