tisdag 22 oktober 2013

Sova I En Skola

( P.s säger bara som vi uttalar orden här, har ingen aaning över hur det stavas! ;) 
Vi var heeeelt sjukt trötta idag från morgonen och de två första lektionerna så svamlade vi typ bara oss igenom + mitt arma illamående ger sig bara inte! Har nu i två dagar väntat på att bara spy, tror jag  behöver nå stadig mat, det behöver vi alla just nu, dagdrömmer om rågbrö. ;)
Annars så bor vi på en skola för tillfället och stället är en privatskola som tillhör Pastor Timothy!
Skolan har plåttak och det är regn, dunder och blixt här just nu och ljudet som bildas av att ha smattrande regn på taket när man ska ha lektion,,,vi hamna å ha en kort paus fö vi kunde inte överrösta regnet, hoppas nu bara tt det lugnat ner sig tills vi ska sova så man får sova i lugn och ro!








Vi ska vara här ennu och undervisa imrg och sen på torsdagsmoronen far vi vidare till Kisii för att vila upp oss en natt på hotell före det blir buschen igen!
Redan så kan man lista 100 saker man kommer uppskatta fruktelis myki tå man kmr hem!
 Tack för rinnade vatten
wc
dusch
vänner
familj
pojkvän
farmare
huppari
trygghet
tak
väggar
normalstora sprindlar
hus
soova utan myggnät
stillhet
tystnad
mjukisbyxor
bil
asfalt
prisma
rågbröd
bekväma sängar
Oboy
Fazers
salmiakk
makuuni
duntäcke
kudde
vinter
diskmaskin
tvättmaskin
EL
wifi
ABC
Vanligt smör
Snellmans pålägg
mäccen
korvens
KAFFE
skola
pulpeter
stolar
stickatröjjor
halsdukar
HEM
jaa tack för heeeela FINLAND

Jaa där var några saker som vi just nu saknar och inte kommer ta för givet när vi kommer hem igen, man vill bara ha mer och mer och här är dom lyckligare med dubbelt mindre än vad vi redan har! 

KRam på er alla saknade troll ute i Finnmarkerna! 
 



4 kommentarer:

  1. Johanna!vilken underbar bild på dig o barnen♥ser ut som ni är lika omtyckt där som här hemma♥Hoppas ni får må bra o vara friska o att Anna-Li kryar på sig Kram:Gretel o Stefan:-)

    SvaraRadera
  2. Hjärtevarma kramar till er!!! Vi saknar!!!! Vi visade er blogg igår när vi hade träff för praktikhandledarna, för vi är ju så stolta över er! Hoppas illamåendet ger med sej Anna-Li! Önskar fröknarna en bra dag ute i bushen och en skön hotellnatt! :)

    SvaraRadera
  3. Oj vad ni får vara med om mycket... Tacksam att få möjlighet att följa er under resan, försök njut av stunden tjejer, detta kommer ni att minnas hela livet... sköt om er! vi kommer ihåg er! Ni är Tuffa! H: Camilla o Lars

    SvaraRadera
  4. Är så stolt över er.. <3 saknar er jättemyki å!

    SvaraRadera