måndag 21 oktober 2013

Buschen,,äkta buschen!

Jumbo!
Idag är vi på nytt ställe med nya männsikor!
Dagen började mindre bra, mådde fruktansvärt dåligt och satt hela halva dagen och vänttade på att spy, vi reste från Kitale hit till Kagamega och det tog kanske 3 timmar i bil.
Vi stannade till inne i Kitale och det var kanske 5 pojkar som försökte få kontakt, ''how are you lady?'' Och en öppnade dörren och när vi sen låste den så ropade han till! Dom försökar verkligen och jag som mådde dåligt ville baaara iväääg!
Inte konstigt man får obehag av att sitta i still någon längre tid i en bil här.
Nåjah det hela slutade bra och det blev lite bättre när vi började köra och man fick lite frisk luft!
Här i Kagamega så är det myyyycket varmare än i Kitale och sjukt fuktit så dom menar att vi inte behöver fysa om nätterna här vilket är bra. Vi bor på en skolgård och det är en privat skola som Pastor Timothy har så med andra ord får vi gå och komma som vi vill, dom har 10 klasser och vi ska imrg å på onsdag undervisa här och sen ska vi vidare till Kiisi! :)
Lite skönt med nytt folk och på samma gång rätt tråkit all lämna gården och männsikorna i Kitale, vi kommer dock att bo de sista veckorna på samma barnhem som vi hittills har bott på så ännu är det inget farväl! 





Äntligen har vi hittat en kvinna som kan fläta vårat hår och det ska bli gårrrrR skönt å få bort håret ur ansiktet, etfersom dom inte har aaalls något som heter hårvax här så mitt hår är helt utom kontroll!
Annars så mår vi nu helt okey hela hopen, trötta efter dagen men annars bra, stället vi bor på nu är också på ett väldigt fint ställe i bergen men jag kan inte sätta några bilder ännu eftersom det är för mörkt å fotografera redan och hann inte ta några tidigare idag, med andra ord så kan jag smätta upp några imrg istället!
Vackert ställe = inget wc!
Wc vi har nu är en grop i marken i ett litet bås, duchen har ja inte vågat gå och titta på ennu men det är nog hinkar med vatten som gäller! Bondlife! Känns lite som man lever på 40-talet men nåjah ,lite intressant det också nya upplevelser varje dag!
Har internät nu i tre dagar men inte så starkt!
sen så har vi  ingen el heller så då får vi se hur det går men bloggen ska vi nog kunna hålla igång! :)

KRAMAR!

2 kommentarer:

  1. Kramar tillbaka ! Mera foton av ert "vanliga jag" önskas :) Var bor ni egentligen? / Anki


    SvaraRadera
  2. Tror att det heter jAmbo.... ;) hälsar er lärare

    SvaraRadera