onsdag 31 juli 2013

Kläder

Hejsan! Vad har hänt sen sist frågar jag mig själv och jo!
Att få prata med Leona var sjukt bra, man fick precis aaalla hundra frågor man hade på hjärnan besvarade och det kändes så sjukt skönt att bara prata med henne, hon hjälper med precis allt och det känns tryggt att få ha med henne när vi åker. En ny vän för livet kanske? vem vet! :)

Så var det ju detta med klääderna dåå,,,
Regler : tyget måste vara över axlarna
           :Över knäna
           : inte för tajt och inte för löst
           :helst inga byxor
           :Helst bara kjolar och klänningar
           :inget camuflerat eller neyon ljusa färger
           :inget urringat

Jah och frågan då som ploppar upp är VAR i hela världen ska man hitta nått som inte heller är för dyrt med tanke på vår budget,,,joh det enkla svaret är LOPPIS! :)
Var med Fanny idag och inhandlade ett som annat, vi kom fram till att här kan vi inte haka upp oss på mönster, färg eller stil, man tar det man hittar som uppfyller kraven och kanske inte kollar många gånger i spegeln före man betalar, om man då ser ut som gammelfarmor så är det väl inte hela världen eller?,,haha nej tycker faktist det ska bli roligt och få gå i klänningar å kjolar hela dagarna skönt i värmen och praktiskt! :)
Så om någon har nåra plagg som bara ligger i dammet som uppfyller våra fina krav så får ni gäärna visa upp vad ni har, skulle hjälpa såå mkt! :)









Jag å Fanny måste dock skaffa bolero elr nå kofta att smätta på dom långa klänningarna utan band annars kan vi inte ha dem. :)

Jahapp de var kläderna deet, ska ännu nästa vecka och shoppa mera, hann bara igenom tre loppisar idag och tre till vänttar med spänning så jag kan igen då visa resultat ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar