torsdag 7 november 2013

Gåmorroon

 GÅMÅLLÅÅÅN
Var allt för trött å blogga igår, utslagen svider så löjligt grömt så ja måsta tvinga mig å få sömn.

Fredrik plockar upp oss runt halv 2 tiden och idag har vi en kyrka å besöka, imrg 2, söndag 3 och måndag 2, så med andra ord så har vi ett par tuffa dagar framför oss.
MEN de e också sista gången vi är ute i buschen vilket ska bli sjukt skönt, på måndag åker vi till Kisumu nära Lake Victoria.
Ska bli också skönt å få se ett lite mera turist ställe vilket betyder,,mera musungus!!!










Ligger nu bara på rummet vårt, ska å äta mat runt 12 tiden och sen ut i den ynderbara buschen, kommer å vara utan el också så hur det blir med bloggen vet ja int ennu, om vi har nät så kan ja säkert smätta upp något men men mycket kan ändras.
Stället vi ska till är enda stället vi har haft sjukt kallllalalalallt på så nu är extra filtar beställda, vet int va de e för fel på den lerhyddan men de e enda som vi riktit fryysit i om nätterna, fun med tanke på dom ''miljontals'' timmar sömn jag har på sovstickan efter dessa två senaste dagarna, can't wait!
Låter sjukt negativ men har en sådan dag idag, sku måst få sova riktit ordentligt och umgås med mina troll,,nåjah vi har ju Kisumu att se frammemot iaf!!
Dom tycker om att döpa olika saker efter oss var vi rör oss, den sista bilden är en bebis som e två veckor gammal, hon heter Leona efter vår Leona. Vid Timothys har vi kalven som heter Finland efter oss och vid Charles nu så har vi en fin tupp som heter Anna-Li. 
Saknar den tuppen altså, varje morgon runt 4-5 tiden så började den ''underbara'' tuppen å gala, å varje morgon var ja lika förbannad på den fula tuppen,, men varje dag lyckades vi bli vänner till kvällarna. 
Efter några mornar så lyckades jag bli telepatisk med tuppen tex. 
4:30 tuppen ''KUKKELIKUUU''
Jag tänkte ''oj håll näbben!!!''
Tuppen tänkte ''fine,, du får snooosa i en timme till''
Sen va han tyst, haha låter som att ja har fått en kokosnöt i huvdet eller nå men nej, detta är bara resultat efter för lite sömn och en lite konstig men verklig historia. 
Man ser,hör och få vara med om lite ett som annat men skulle vi skriva allt så sku ni seriöst int vila ha hem oss nåmer, ni sku tro att vi helt och hållet tappat förståndet. Bäst vi e tyst nu! ;)

KRAMAR!

1 kommentar:

  1. Kramar tillbaka! Nu får det nog vara slut med kliade! Koll på antihistamintabletterna hur många man ska ta per dag och så tar du den dosen flera dagar Anna-Li! Basta!/Anki

    SvaraRadera