måndag 30 september 2013

Saknad och konstiga drömmar

Tjolahopp!
Nu börjar det vara nära, exakt om två veckor sitter vi i andra sidan jordklotet och i 40 grader av värme, jippii magen vrider och vänder på sig bara man tänker på det, ska bli så sjukt roligt ! 
Detta är sista helveckan i skolan, sen nästa vecka har vi tre dagar av skola, resten går åt att packa packa packa och allmänt förbereda sig för vad som väntar.
Dagens goda nyhet : Vi har trott att vi har 15 kg att ha in incheckat baggage + 5 i hand..mään nu har vi 2 stycken 23 kg bjässar till resväskor att checka in + hand baggage på var!! Vilket betyder , 1 väska till egna saker och sen en presentväska för var by vi skall vara i ! :DD Lööjligt glada miner på denna sida skärmen!

Och så ser listan ut på våra bibelhistorier som vi ska lära ut om + dom som Leona har då! :)

Var och hämtade ut Malaria tabletter i fredags ,dom började med att säga vid apoteket om dom konstiga drömmarna man kan få + lite smått och gott annat som kan hända och som är vanligt med tabletterna.
Allt från att se rosa elefanter till drömmar och självmordstankar, heh känns lite se sådär men nog skall detta gå! ;)
Hittills så har vi bara drömt lite konstiga och rätt deprimerande saker men annars så känner jag mig rätt normal.



Den videon har vi småsnyftat till nu i ett par dagar, beskriver rätt bra och fast det är bara 6 veckor så kommer ja sakna ihjäl mig efter alla! :``
Kan på helgerna fast man har hur kul som helst plötsligt känna ett sting av saknad efter mina troll fast vi sitter i samma bil, hehe ^^ !

''Just close your eyes and you'll be here with me, look to your heart and that where I'll be!''

<3

2 kommentarer:

  1. Fanny tipsade mig om er blogg! Vad intressant och också lite rolig :) läsning. Det kommer att gå så bra för er, som du ju skrev. Ni far i Jesu namn och är beskyddade av de änglar som är med <3 Vi som är hemma ber för er varje dag! KRAM anki

    SvaraRadera
  2. Oj tack Anki! va roligt att du tycker om den! :) Kram på dej!

    SvaraRadera